请登录

登录后更精彩...

病毒啟示錄~!!

论坛元老

『長生不老』甚至『不老不死』之謎~!!唔係『無心法師~!!』 https://www.youtube.com/watch?v=9VI8pbRHHM4

『病毒』給予世人的『啟示~!!』..Covid2019今期流行..其實『美國致命流感』的後輩..『川普』不敢說:

致死原因『複製』..當民宿=>你個肺..都住滿了『病毒』..致命實情其實係『包租婆』=>『免疫系統』

當..包租的見到『一室賓客』竟然『無件交租』..自然『趕客』+『逐客』甚至『拆房』&『拆屋』就為了保持TMD的一個『地產霸櫂~!!』

论坛元老

即係『病毒』其實想話你知..『救人者』無錯就是『免疫系統』..當『歲月』累積你人體堆上一堆又一堆的『老弱病殘舊組織細胞』..老到你的『免疫系統』也受不了如此多的『老友記』的時候.

就是『免疫七傷拳』開打的時辰...『老了免疫當你死..你人唔死佢殺死你~!!』

论坛元老

劉備借奔州 發表於 2020-10-27 13:46
即係『病毒』其實想話你知..『救人者』無錯就是『免疫系統』..當『歲月』累積你人體堆上一堆又一堆的『老弱 ...

所以..想玩耐D..長命D..健康D..年輕D..每日『洗底』..將每日.時分秒帶來的『積勞成病』盡量『洗底』..『衛生』+『乾淨』的『生理』&『心理』每晚甜睡進入『夢鄉』就是『無心法師』不老不死甚至『永生不滅』之關鍵..
唔係『攬女咩?』..咁就『目人見智』..隨緣吧~!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即注册

x

论坛元老

劉備借奔州 發表於 2020-10-27 13:50
所以..想玩耐D..長命D..健康D..年輕D..每日『洗底』..將每日.時分秒帶來的『積勞成病』盡量『洗底』..『衛 ...

記住忘記我

https://www.youtube.com/watch?v=9VI8pbRHHM4

On 99死咗老豆 亦再也沒留後 霎似一塊石頭 天天挽 奔州 硬哂充血似石頭 玩來換去怎解魔咒 再唔快找E生便J飛遠走
唔洗手 摸咗粒豆 自信可高飛遠走 但你摸錯隔離 摸咗我轆鳩 硬哂充血似石頭 快來奶J舉高籮柚 再來被我中出莫高飛遠走
其實 你射你的 我食我的 點會無得食 接力誰爆隔插入我菊花 爆液
然後 我射我的 你食你的 點會無出力 接力誰爆隔 射到我J折也無力

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册